ŞEFİMİZ TURGUT YİĞİT SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK OLDU - Türk Mutfağı Hareketi

ŞEFİMİZ TURGUT YİĞİT SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK OLDU

20 yıldan fazla bir süredir Amerikada yaşayan ve uzun yıllardır Amerika'daki önemli Türk restoranlarında Türk mutfağını yabancılara tanıtan hataylı şefimiz Turgut Yiğit covid-19 ile mücadelede mesleğimiz açısından herkese örnek oluyor. Şefimiz her zaman virüs salgınında kendi adına düşen konularda elinden geldiğince sağlık çalışanlarına destek olarak Amerika'da Türk mutfağı adına gurur veren yardım faaliyetleri icra etmektedir. 

Tüm dünyadaki sağlık çalışanlarına mesleğimizle elimizden geldiğince kendi üzerimize düşeni yapmalıyız fikrini savunan Turgut Ustamızın açıklaması şöyle; "Ben ve arkadaşlarım gibi birçok insan yardımda bulunmak istedi. Bu benim üzerime düşeni yapabilmenin tek yolu. Zor zamanlarda onları desteklemek için yapıyorum."

Şef-Owner Turgut Yiğit

 

AA

Yeni Şafak

 

Şef Turgut Yiğit kurumumuzun danışma heyetinde yer almaktadır.

Liderimiz şef Tolgahan Gülyiyen geçenlerde aşağıdaki ifadeleri kullanarak küresel anlamda Dünyayı kasıp kavuran ve her gün binlerce insanın ölümüne neden olan Covid-19 salgını ile ilgili aşağıdaki açıklamayı yapmıştı. 

"Covid-19 için doğru aşıyı mümkün olan en kısa sürede keşfetmeleri için dünyanın dört bir yanındaki tüm doktorlarımıza, araştırmacılarımıza ve sağlık çalışanlarımıza destek oluyoruz. Hepsi muazzam bir iş yapıyor ve hepimiz onlara saygı duymalıyız. Hayatlarını büyük riske atarak çalışıyorlar. "

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo