"MUHALEFETİN SESSİZ ÇIĞLIKLARINI İYİ DUYUYOR VE BİLİYORUZ" DEDİ

"MUHALEFETİN SESSİZ ÇIĞLIKLARINI İYİ DUYUYOR VE BİLİYORUZ" DEDİ VE MUHALİFLERE YÜKLENDİ

 

Liderimiz Sayın Tolgahan Gülyiyen yaklaşık 14 yıl önce çekilmiş olan bir fotoğrafını paylaşarak muhalefete yüklendi. Geçenlerde kurumsal olarak da istifa çağrısında bulunduğumuz söz konusu kişilere ithafen muhalefetin sessiz çığlıklarını iyi duyuyor ve biliyoruz dedi.

Kendisinin paylaşımı, düşünceleri ve tüm samimi ifadeleri şöyle;

"Muhalefetin sessiz çığlıklarını iyi duyuyor ve biliyoruz. Mutfak sanatları alanında 14 yılda birçok şey değişti. Türk aşçılık camiasına ve Türk mutfağına en büyük zararı verenler ise hiç̧ değişmedi. Onlar kendi başarısızlıklarını kendi söylemleri olan zamanın ve çağın gerisinde kaldık diyerek itiraf ederlerken suçu sadece Türk aşçılık camiasına yüklemeye çalışacak kadar gafiller. Bu zatların Türk gençlerine öğretebilecek veya gösterebilecek hiçbir meziyetleri asla olamaz. Türk gençleri bunlara bakarak ancak nasıl olunmaması gerektiğini öğrenebilirler. Ben ve arkadaşlarım yerine göre 14 yıl önce giydiğimiz klasik düğmeli şef üniformalarımızdan bile taviz vermiyoruz. Kimse de haklı davamızda savunduğumuz fikir ve düşüncelerimizden taviz vermemizi veya gerçekleri bir bir ilgili şahısların yüzlerine vurmamamızı bizlerden beklemesin. Donanım ve niteliğimiz geçen yıllara nispeten artmış̧ olsa da, üniformalarımız gibi karakterimizde, savunduklarımız da hiçbir zaman değişmedi.

Allah ömür verdiği müddetçe de bu çizgimiz böylece devam edecektir biiznillah.

Bizi birçoğundan ve çoğu kuru kalabalıktan ayıranda mutfak sanatları alanında sahip olduğumuz yüksek meziyetlerimizdir."

 

GENEL SEKRETERLİK
 

sözcü.jpeg

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo