COVİD-19 AŞISI OLMAYA DÜNYADAKİ TÜM AŞÇILARI DAVET EDİYORUZ - Türk Mutfağı Hareketi

COVİD-19 AŞISI OLMAYA DÜNYADAKİ TÜM AŞÇILARI DAVET EDİYORUZ

Liderimiz Sayın şef Tolgahan Gülyiyen bu gün sosyal medya hesabından covid-19 aşısı olduğu sırada çekilmiş olan bazı görselleri paylaşarak "Tüm dünyadaki aşçı meslektaşlarımız başta olmak üzere gerekli şartları taşıyan ve sırası gelen herkesi tereddütsüz olarak bilim adamlarımızın yönlendirdiği şekilde aşı olmaya davet ediyorum." dedi. Bizlerde TMDH ve WTCA olarak dünyadaki tüm aşçılarımızı bilim adamlarının yönledireceği şekilde aşı olmaya davet ediyoruz.

Liderimiz Sayın Tolgahan Gülyiyen sosyal medyadan paylaştığı mesajının devamında ise şu ifadelere yer vermiştir;

"Eğer bu konuda insanlara bir mesaj verecek olsaydım, o mesaj Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözlerinden kesinlikle örnekler taşırdı: “Türk milletinin yürümekte olduğu terakki ve medeniyet yolunda, elinde ve kafasında tuttuğu meşale, müspet ilimdir.

Şunu da ehemmiyetle tebarüz ettirmeliyim ki, yüksek bir insan cemiyeti olan Türk milletinin tarihi bir vasfı da, güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir. Bunun içindir ki, milletimizin yüksek karakterini, yorulmaz çalışkanlığını, fıtri zekasını, ilme bağlılığını, güzel sanatlara sevgisini, milli birlik duygusunu mütemadiyen ve her türlü vasıta ve tedbirlerle besleyerek inkişaf ettirmek milli ülkümüzdür. Türk milletine çok yaraşan bu ülkü, onu, bütün beşeriyete hakiki huzurun temini yolunda, kendine düşen medeni vazifeyi yapmakta, muvaffak kılacaktır.”

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ 

tmdh_logA.png

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo