15 NİSAN İLE İLGİLİ OLARAK OKUYUNUZ,ARAŞTIRINIZ VE DÜŞÜNÜNÜZ DEDİ

15 NİSAN İLE İLGİLİ OLARAK OKUYUNUZ,ARAŞTIRINIZ,SORGULAYINIZ VE DÜŞÜNÜNÜZ DEDİ

Sayın Tolgahan Gülyiyen bu gün sosyal medya hesabından şu mesajı paylaşarak "Yabancılar tarafından belirlenmiş olan 15 Nisan’ı aşçılarımızın bayramı olarak toplumumuza benimsetmek isteyenleri savundukları değerlerle çelişmeden önce kendi tarihlerini okumaya, araştırmaya, sorgulamaya ve düşünmeye davet ediyorum." dedi.

Sözlerine "Bir günü bayram olarak değerlendirebilmeniz için o günün sizler için elle tutulur çok önemli anlamlar ifade etmesi şarttır." diyerek devam eden Sayın Gülyiyen, yabancılar tarafından tüm dünyada turizm haftası olarak çok farklı bir amaç ile kutlanan 15 Nisan ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Kendisinin açıklamaları şöyle;

"Yabancılar tarafından belirlenmiş olan 15 Nisan’ı aşçılarımızın bayramı olarak toplumumuza benimsetmek isteyenleri savundukları değerlerle çelişmeden önce kendi tarihlerini okumaya, araştırmaya, sorgulamaya ve düşünmeye davet ediyorum. Bir günü bayram olarak değerlendirebilmeniz için o günün sizler için elle tutulur çok önemli anlamlar ifade etmesi şarttır.

15 Nisan’ı sözde bayram olarak değerlendirenlerin argümanları veya nedenleri nedir?

15 Nisan Türk mutfağı ve aşçılarımız açısından ne gibi anlamlar ifade ediyor?

Peki ya 26-30 Ağustos Türk mutfağı ve aşçılarımız açısından ne ifade ediyor?

Eğer tarihimizde kazandığımız o şanlı 26-30 Ağustos Zaferleri olmasa idi Türk mutfağının ve aşçılarının bugünleri ve durumları ne olurdu? Okumak, düşünmek ve öğrenmek isteyenler için: Türk mutfağının Zafer bayramı ve Türkiye aşçılar bayramı konulu 9 Eylül bildirisi hepsini tüm detayları ile açıklamaktadır. 

TÜRK MİLLETİNİN VE AŞÇILARININ İLGİLİ KONUDA TÜM DÜNYADA TEK BİR BAYRAMI VARDIR ODA YABANCILAR TARAFINDAN BELİRLENMİŞ OLAN TARİHLERDE DEĞİL, KAZANMIŞ OLDUĞUMUZ ZAFERİN KENDİ GÜNÜNDE VE TARİHİNDE KUTLANAN BAYRAMDIR. HERKESİN DUYMASINA, BİLMESİNE VE ÖĞRENMESİNE VESİLE OLABİLMENİZ DİLEĞİM İLE: 26-30 AĞUSTOS TÜRKİYE AŞÇILAR BAYRAMI -TÜRK MUTFAĞININ VE TÜRK AŞÇILARININ ZAFER BAYRAMIDIR."

9 Eylül 2020 Tarihli: ( 26-30 AĞUSTOS NEDEN AŞÇILARIMIZIN VE TÜRK MUTFAĞININ BAYRAMIDIR OKUMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ )   

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ 

tmdh_logA.png

 

Ek Dosyaları İndir

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo