RAFET İNCE'NİN LE CORDON BLEU LİSBON DİPLOMASI NEREDE ? - Türk Mutfağı Hareketi

RAFET İNCE'NİN LE CORDON BLEU LİSBON DİPLOMASI NEREDE ?

LE CORDON BLEU LİSBON DİPLOMASI NEREDE ?

TÜM DETAYLARIYLA ŞEF OLARAK TANINAN RAFET İNCE’NİN LE CORDON BLEU DOSYASINI AÇIYORUZ

KONUMUZ RAFET İNCE VE HİÇ OLMAYAN OKULDAN, HİÇ OLMAYAN LE CORDON BLEU DİPLOMASI

YALANLAR ÜZERİNE SÖZDE BAŞARILARLA DOLU BİR KARİYERİ NASIL İNŞA ETTİ?

SÖZDE KARİYERİNİ VE BAŞARILARINI İNŞA EDEBİLMESİ İÇİN TÜM OLANAKLAR ŞEBEKE TARAFINDAN KENDİSİNE NASIL ALTIN TEPSİ ÜZERİNDE SUNULDU?

HİÇ OLMAYAN LE CORDON BLEU DİPLOMASIYLA YILLARCA ŞEBEKE TARAFINDAN NASIL PAZARLANDI?

Sayın Tolgahan Gülyiyen tüm şeffaflığı ile sordu, anlattı ve araştırmaların sonuçlarını tüm detaylarıyla yazarak paylaştı. Kendileri ilgili konuda çok önemli sorular sorarak bu soruların cevaplarını aradı ardına sıraladı.

Sayın Tolgahan Gülyiyen’in “SEKTÖRÜMÜZDEKİ ZÜBÜKLER VE ZÜBÜKLERİN ŞEBEKELERİ” ismini vererek yazdığı tam 16 sayfalık makalesinde sorulması gerekenleri delilleriyle beraber cevaplandırdı. Bugüne kadar göz ardı edilen ve hiç kimse tarafından sorulmayan o çok önemli soruların bazılarını sizlerle paylaşıyoruz.

İşte sizler için derlediğimiz o sorulardan bazıları;

1-“Hiç olmayan Le Cordon Bleu diplomasıyla yıllarca zübükler şebekesi tarafından nasıl iç pazarda pazarlandı?”

2-“Hiç olmayan diploma ile Türkiye’deki önemli kurumsal şirketler, hatta üniversiteler bile nasıl kandırıldı veya bu kurumlar kendilerinin kandırılmasına nasıl göz yumabildi? “

3-“Hiç olmayan diploma ile başlayan sözde başarılar zincirine giden yolda önü nasıl açılıp temizlendi? “

4-“Le cordon bleu ismi kullanılarak yapılan önemli pazarlamalar ile sözde başarıları elde etmesi zübükzadeler şebekesi tarafından nasıl temin edildi?”

5-“TAFED’in Türk Milli Aşçılık Takımı Direktörlüğü görevine nasıl ve kimler tarafından getirildi?”

6-“‘Turkish National Culinary Team Director’ unvanı kullanarak Le Cordon Bleu tarafından da yalanlanan asılsız, uydurma ve yalan iddiaları nelerdi?”

7-“Kendi ifadelerine göre aldığı devlet bursu ile 2001 yılında hiç olmayan Le Cordon Bleu Lizbon’dan sözde 4 yıllık bir eğitim sürecini tamamladıktan sonra acaba nasıl, nerede ve kimden hiç olmayan diplomayı alarak sözde mezun oldu?”

8-“Bu güne kadar dünyaca ünlü aşçılık okulunda sınıflarda eğitim alırken sınıf arkadaşlarıyla ya da öğretmenleriyle çekilmiş olan tek kere fotoğrafı neden yoktu?”

9-“Yine mezuniyetine dair diploma alırken çekilen tek kare bir fotoğrafı bulunmaması normal olarak açıklanabilir miydi?”

10-“Le Cordon Bleu yetkilileri tüm bunlar  hakkında ne dedi? Hangi bilgileri tüm detaylarıyla verdi?”

Sayın Tolgahan GÜLYİYEN’in tüm bu soruların cevaplarıyla ilgili tüm detayları yazarak bizlerle paylaşmış olduğu makalesine BURAYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Yine Sayın Tolgahan Gülyiyen'in konuyla ilgili olarak kısa bir konuşmasının yer aldığı videyoya BURAYA TIKLAYARAK DA ULAŞABİLİRSİNİZ.

Türk mutfağı diriliş hareketi olarak bizler şu soruyu soruyoruz; Rafet İnce’nin Le Cordon Bleu Diploması Nerede?

Burada yer verilen tüm hususlarla ilgili olarak Sayın Rafet İnce’ye de e-posta gönderilmiştir. Ve kendisinden bu konularda kamuoyunu aydınlatması Türk mutfağı adına talep edilmiştir. Başta Sayın Tolgahan Gülyiyen olmak üzere TMDH ilgili konuda söz konusu kişinin lehine olması muhtemel olabilecek tüm konuları da Le Cordon Bleu yetkililerine sormuş ve bu konularda bilgiler almıştır. Ne yazık Le Cordon Bleu yetkililerinin güncel olarak verdiği bilgilerin hepsi söz konusu şahsın söylemleriyle uyuşmamış ve tüm delillerin ilgili şahsın aleyhinde olduğu tarafımızdan gözlemlenmiştir.

Le Cordon Bleu tarafından söz konusu şahsın tüm ifadelerinin yalanlandığı ek olarak yayımladığımız görüşme tutanaklarımız ile de sabittir. Tüm ayrıntılara ve ilgili görüşme tutanaklarına en alt kısımdaki “Ek dosyalar” bölümünden ulaşabilirsiniz. İlgili konudaki bütün içerikleri PDF dosya formatında “Ek dosyalar” bölümünden indirmenizde mümkündür.

Rafet İnce’ye “İlgili Şahıs” hitabıyla gönderilen e-posta da yer alan ifadelerde eğer Le Cordon Bleu yetkililerini yalanlayamayacak ise, bugüne kadar özgeçmişi dahil birçok yerde kullandığı ve kullandırdığı Le Cordon Bleu mezunu olduğunu gösteren tüm ibarelerin ya da resimlerin kişisel internet sitesi de dahil olmak üzere mümkün olan her yerden en kısa sürede kaldırmasının kamu vicdanı gereğince en doğrusu olacağına dair olan kuvvetle savunduğumuz düşüncemiz de sözcülüğümüz tarafından kendisine iletilmiştir.

Sözcülüğümüz ilgili konuda söz konusu şahsa göndereceği metni ayrıca kınama açıklaması olarak oluşturmuştur. Bu nedenden ötürü ilgili kişiye gönderilen e-postada aşağıda yer alan şu ifadelere de ayrıca yer verilmiştir.

“İlgili konuda Le Cordon Bleu yetkililerini yalanlayamadığınız sürece başta kendiniz olmak üzere toplumu kandırmaya tenezzül etmiş biri olarak yalan ve uydurma ifadelerle yaptığınızın dolandırıcılık-emek hırsızlığı olduğunu da özellikle bilmenizi istiyoruz.

20 yıldan fazla bir süre sürdürmüş olduğunuz bu eyleminizi yetkilileri yalanlayamadığınız müddetçe toplumumuz ve Türk mutfağı adına en sert şekilde kınıyoruz. “

Başta Sayın Tolgahan GÜLYİYEN olmak üzere bizler TMDH olarak hiç kimseyi dayanaksız olarak, delillere dayanmayan konular ile asla suçlamamaktayız. 2012 yılında Sayın Tolgahan Gülyiyen’in Le Cordon Bleu Satış ve Pazarlama Koordinatörü ile yaptığı yazışmaların tercümelerini yaparak inceleyecek olanlarda bu konuda kendisinin de hassasiyetinin ne derecede yüksek olduğunu rahatlıkla görebilirler.

Burada yer alan tüm hususlar kamuoyu dahil bir yerlere gelebilmek için ciddi emekler veren herkesi yakından ilgilendirmekte olan ciddi hususlardır.

Söz konusu durumun tüm şeffaflığı ile konuşularak bütün gerçeklerin açığa çıkartılmasının önemi yüksektir. Her şeyden önce bu ciddi konularda söylenen uydurmasyon yalanları açığa çıkartmak gelecekte sektörümüzde olması muhtemel olan benzer konulardaki emek hırsızlığı eylemlerine tenezzül etmek isteyecek olanlar içinde ibret verici olacaktır. Yine bu konunun açığa kavuşturulmuş olması gerçek anlamda diploma sahibi olanlar ile olmayanların veya çeşitli oyunlarla diploması varmış gibi davrananların birbirinden ayrılmasına da vesile olarak gerçek hak sahiplerinin haklarını koruyabilmek adına da emek sahiplerine fayda sağlayacaktır.

İlgili konularda olası açıklamaların Rafet İnce tarafından tarafımıza gönderilmesi durumda da her zaman ve her konuda olduğu gibi o açıklamaları da yayımlayacağımızı garanti ve taahhüt ederiz.

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ 

tmdh_logA.png

KONULARLA İLGİLİ OLABİLECEK ARŞİV BAĞLANTILARI

18 KASIM 2019-10 YILLIK BEKLEYİŞE SON VERDİ VE SESSİZLİĞİNİ BOZDU

30 ARALIK 2020-NE BEKLİYORLARDI Kİ ?

28 ARALIK 2019-GAZETECİ ÖZKAN ALTINTAŞ'IN RÖPORTAJ TEKLİFİNİ REDDETMİŞTİR

19 KASIM 2019-"BU KADAR RAHATSIZ OLDUĞUNUZ ŞEY NEYDİ ACABA" DİYE SORDU

3 ŞUBAT 2021-HAKLI OLDUĞUMUZ KONULAR EN GÜÇLÜ OLDUĞUMUZ KONULARDIR

19 KASIM 2019-ÜZERİMDEKİ BABAMIN GÖMLEĞİDİR

4 ARALIK 2020-EN BÜYÜK ENGEL ENGELLENMEKTİR

10 EKİM 2020-HODRİ MEYDAN DİYORUZ

26 AĞUSTOS 2020-TEHDİTLERİN YIL DÖNÜMÜNDE SİLDİKLERİ GİBİ GİDERLER DEDİ

8 HAZİRAN 2020-HAKLI OLDUĞUMUZ KONULARDA CESARETLİ OLMALIYIZ

23 OCAK 2020-SİZİN GİBİ GENÇLERİN İŞİ ZOR DEMİŞLERDİ

25 ARALIK 2019-KISKANILMAK KADERİMİZDİR

24 KASIM 2019-MİNNETTAR OLDUĞUNU İFADE ETTİ

20 KASIM 2019-ALLAH ZALİMLERE MUHTAÇ ETMEDİ

15 EKİM 2020-SUS KAPATIVER GÖZLERİNİ DEME-HASTAYA YILLARCA İLAÇ SATABİLMEK İÇİN TEDAVİ ÜRETMEYENLER

23 EYLÜL 2020 ZEKİ AÇIKÖZ’ÜN TAFED’İ 

25 KASIM 2020-ZAMANIN GERİSİNDE KALMIŞ OLARAK TÜRK MUTFAĞINA YÖN VEREN ŞEFLER

14 ARALIK 2020-ÖNCE BİRLEŞTİRİNİZ,SONRA TÜRK MUTFAĞINA YÖN VERMEYE ÇALIŞINIZ

27 KASIM 2020-TARAFSIZ MEDYAYA UYARILAR YAPAN TAFED'İ KINIYORUZ

2 ARALIK 2020 MEHMET YALÇINKAYA VE ALAATTİN YALÇINKAYA "PİYASADAN SİLİNİRSİN"

29 OCAK 2021 SOMER SİVRİOĞLU VE DESTEKÇİLERİNE TARİHİ DERS

29 OCAK 2021-ÇIRAKLIĞINI YAPMADIĞIN MESLEĞİN ASLA USTASI OLAMAZSIN

31 OCAK 2021-MUTFAĞIMIZDAKİ KURU KALABALIKLAR

11 EKİM 2020-YANDAŞ MEDYA

6 EKİM 2020-YOĞURDUNUZUN KOKMADIĞINI BİLMEYEN KALMADI

29 EYLÜL 2020-AŞÇILIKTAN DEVLET ADAMLIĞINA, GEDİK AHMET PAŞA

15 ARALIK 2019-TÜRK MUTFAĞINA EN BÜYÜK İHANETİ YAPTILAR

26 AĞUSTOS 2020-MİLLİ TAKIM KAPTANI CEKETİ FEDERASYONA ÜYELİK ŞARTIYLA AÇIK ARTIRMADA

19 KASIM 2019-BEN 19 YAŞIMDA MİLLİ TAKIM KAPTANI SEÇİLDİĞİ HÜRRİYETTEN DUYURULAN TOLGAHAN

19 ARALIK 2019-BAŞARILI YEMEK KİTABINDA SORULAR SORDURAN İNCE AYRINTI

21 ARALIK 2019-EDİRNE'DEN HAKKARİ'YE KADAR YUNAN YOĞURDU

18 ŞUBAT 2021-THE TURKİSH COOKBOOK TÜRK MUTFAĞI İÇİN UYGUN DEĞİLDİR

29 OCAK 2021-TÜRK MUTFAK TARİHİ DERSİ KONULU ÇALIŞTAY RAPORU

13 EYLÜL 2020-DOKTORLARDAN SONRA BİZ AŞÇILAR GELİRİZ

11 EYLÜL 2020-TÜRK AŞÇILARI YEMEK ÖĞRENİR GİBİ SATRANÇ ÖĞRENMELİDİR

7 NİSAN 2021-BAŞARILI OLMAK NEDİR? NEYE GÖRE VE KİME GÖRE NASIL BAŞARILI OLUNUR?

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo