7-OCAK BENİM İÇİN BİR BAYRAMIDIR - Türk Mutfağı Hareketi

7-OCAK BENİM İÇİN BİR BAYRAMIDIR

5.Aralık.Perşembe günü Liderimiz Sayın Tolgahan Gülyiyen, 7-15. OCAĞI tüm Dünya çapında Türk mutfağının efsane şeflerini anma haftası ilan edeceklerini bildirdiler. Bu konunun detayları duyurular kısmında yer alacaktır.

Kurumumuz, bundan böyle geleneksel olarak her yıl "7-15.Ocak Türk mutfağının en değerli ustalarını anma haftası olarak başta Washington D.C. olmak üzere tüm Dünya'da bir bayram şenlikleri gibi kutlanacaktır." kararı aldı. Liderimizin 10 yıl önce düşündüğü bu projeyi bu gün uygulama aşamasına getirmiş bulunuyoruz.

Liderimiz Sayın Tolgahan Gülyiyen'de 7.Ocağın aslında kendisi için bir bayram olduğunu ifade ettiler, ve şunları dile getirdiler.  "Bu yıllar önce beni babamın manevi mirasından mahrum etmek için ellerinden geleni yapmış olanlara karşı kazanılmış bir zaferin kutlama günüdür. O yüzden bu günden başlayarak her türlü etkinliği bir bayram kutlaması gibi yapma gayretinde olacağız. Buna hayır duaları okutmak da dahildir. Yemek menüleri oluşturmak, törenler düzenlemek gibi çeşitli organizasyonların yanı sıra havai fişek gösterilerini de ekledik. Bu günü ve bu haftayı bayram havasında her yıl kutlayacağız. Bizlere katılmak isteyenleri tüm Dünya çapında bu etkinliklere ve kutlamalara davet ediyorum."

 

 

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo