< < 23 NİSAN KUTLU OLSUN - Türk Mutfağı Hareketi

23 NİSAN KUTLU OLSUN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

“Allah’ın yardımıyla Nisan’ın yirmi üçüncü Cuma günü, Cuma namazından sonra Ankara'da Büyük Millet Meclisi açılacaktır.

Cenabı Hak’tan tam başarıya ulaştırmasını yakarırız.”

-Mustafa Kemal Atatürk

Dünya'nın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

23 Nisan 1920 tarihinde açılan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 102. yıl dönümünde Kurucu Başkanımız Sayın Tolgahan Gülyiyen bir kutlama mesajı paylaştı.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Sayın Gülyiyen, bu vesilesiyle paylaştığı 23 Nisan mesajında Türk Mutfağı ile ilgili “Tüm dünyada Türkiye’nin mutfağına Türk Mutfağı denilir.” dedi. Ve o mesajda bizlerle şunları paylaştı.

“Bugünün çocukları geleceğin büyükleri olan değerli çocuklarımızla birlikte tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve Türk halkının egemenliğini tüm dünyaya ilân ederek yeniden uyanıp dirilişinin 102. yıldönümünde bugün ulusal mutfak kültürümüzle ilgili olarakta şu net mesajlarımı herkesle paylaşmak istiyorum:

Efendiler, Türkiye’nin Mutfağına Türk Mutfağı denir. Türkiye Cumhuriyeti’nin mutfağını kuran Türkiye halkının mutfağına da Türk Mutfağı denir. Türkiye’nin Mutfağı, Türklerindir. Türk milletine ait olan Türkiye’nin Türk Mutfağı, bütün farklılıklarıyla tüm dünyada emsalsiz bir mutfak kültürü olarak bizim en büyük zenginliğimizdir.-Tolgahan Gülyiyen

Kurucu Başkanımız Sayın Tolgahan Gülyiyen'in mesajını PDF olarak indirmek için: Lütfen Buraya Tıklayınız.

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

ARŞİV-1

ARŞİV-2

TÜRKİYE'NİN MUTFAĞINA TÜRK MUTFAĞI DENİR-TÜRKİYE'NİN MUTFAĞI TÜRKLERİNDİR.

 

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo