TÜM DÜNYA DAVETLİMİZDİR - Türk Mutfağı Hareketi

TÜM DÜNYA DAVETLİMİZDİR

TÜM DÜNYA DAVETLİMİZDİR

TÜM DÜNYA DAVETLİMİZDİR

TMDH olarak tüm Dünya'yı bütün insanları ve meslektaşlarımızı 7-15 OCAK anma haftası etkinliklerine davet ediyoruz. Duyurular kısmında da detaylı olarak belirtildiği üzere isteyen herkes bu etkinliğe katılabilir. Her yıl düzenlenecek olan ödül çekilişimize başvurarak yer alabilir. 

Türkiye'deki bazı federasyonlardan ve derneklerden bizlere gelen "Bu önemli, özel hafta için bizden bir isteğiniz var mıdır?" şeklindeki bazı sorulara cevabımız: "sizde herkes gibi bunu kendi etkinliğiniz gibi düşünerek bu konuda üyelerinizi ve tanıdıklarınızı davet sahibi olarak davet edebilirsiniz şeklinde olmuştur.

an.jpg

Bu etkinlikleri herkes kendi etkinliği gibi düşünerek, davet etme konumunda olarak tanıdığı yerli ve yabancı herkesi davet edebilir. Herkes istediği gibi anma fikirleri oluşturarak bu konuda adım atabilir. Bizlere gelen sorulara cevabımız bu çerçevede olmuştur.

 Liderimiz ve bizler asla "Ben yaptım ve benimdir." dememekteyiz. Bundan ziyade bizler "BİZ" olmayı ön planda tutmaktayız. Bu konularda örnek olmak ise bize yeterlidir. Bizim olan değerleri biz olarak anmak adına bu davetimiz tüm Dünya'yadır. Kendi gerçek değerlerimizi hatırlayarak gelecek nesillerede hatırlatarak örnek olmak isteyen herkese bu çağrımızı yineliyoruz. Biz bu çağrıyı her fırsatta yineleyerek, her yıl daha da geliştirmiş olarak geleneksel şekilde dün olduğu gibi gelecekte de tüm Dünya'da beraberce kutlayacağız. Bunu bir bayram havasında etkinliklerle geçireceğiz ve değerlerimizi onlara yakışır şekilde anmaya gayret edeceğiz. Bu konularda her yaratıcı fikiri, çabayı ve bizlere çıkarsızca destek olmak isteyen herkesi teşvik ederek destekleyip ön plana çıkartacağız.

IMG-5657.jpg

Sayın Tolgahan Gülyiyen yurt dışında Türk mutfağını gerçek anlamda başarı ile 40 yıllın üzerinde temsil eden restoranları ve şeflerini ziyaret ederek etkinliklerimiz, projelerimiz hakkında bilgi verdi. Ziyareti sırasında "Tüm önemli ustalarımızı 7-15.Ocak haftası etkinlikleri kapsamında efsane şeflerimiz için menüler oluşturmaya, yemekler yapmaya bu haftayı onlara yakışır bir şekilde abartısız olarak layıkı ile kutlamaya çağırıyorum" dedi.


anma.jpg

 

 

 

 

 

 

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo