< < TÜRK MUTFAĞI VE İSLAM MUTFAĞI ADINA - Türk Mutfağı Hareketi

TÜRK MUTFAĞI VE İSLAM MUTFAĞI ADINA

TÜRK MUTFAĞI VE İSLAM MUTFAĞI ADINA

TÜRK MUTFAĞI VE İSLAM MUTFAĞI ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ

Kurucu Başkanımız Sayın Tolgahan Gülyiyen, Resûlullah’ın Sofrası (mutfağı) isimli kitabın yazarı Sayın Ülkü Mensure Solak’a Türk mutfağı ve İslam mutfağı adına bir mektup göndermiştir. İngilizce olarak kaleme almış olduğu mektupta Sayın Tolgahan Gülyiyen şu ifadelere yer vermiştir;

Dear Ms. Ulku Mensure Solak,

On behalf of the Islamic Cuisine, we thank you for having written the cuisine of the Messenger of Allah and the cuisine of Islam in your work within the most appropriate way, and for conveying the most accurate information to the people of the world from the most reliable sources. Turkish Chefs, who represent Turkish Cuisine all over the world, appreciate all your work that is full of benefit and success. Turkish Cuisine is grateful to you for all your useful and successful works in the field of culinary arts from the past to the present.

Mektubun Türkçe tercümesi şöyledir:

Sayın Ülkü Mensure Solak Hanımefendi,

İslam Peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V.) Efendimizin mutfağını ve İslam mutfağını aslına en uygun olarak eserinizde yazmış olduğunuz için ve dünya insanlarına en doğru bilgileri en güvenilir kaynaklardan aktarmış olduğunuz için İslam Mutfağı adına size teşekkür ederiz. Türk Mutfağını tüm dünyada temsil etmekte olan Türk Aşçıları fayda ve başarı dolu tüm çalışmalarınızı takdir etmektedir. Geçmişten günümüze kadar mutfak sanatları alanında yapmış olduğunuz fayda ve başarı dolu tüm çalışmalarınız dolayısı ile Türk Mutfağı size minnettardır.

Görsel-1 için: Lütfen Buraya Tıklayınız

Görsel-2 için: Lütfen Buraya Tıklayınız

 

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

ARŞİV BAĞLANTILARI

TÜRK MUTFAĞI OLARAK MÜTEŞEKKİRİZ

Ek Dosyaları İndir

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo