ÇOK KARA KIŞLAR GÖRDÜM

Bilgi: Resmî internet sitemizin kamuoyuna açılış tarihi, TMDH'nin ilan tarihi olan 7 Ocak 2020'dir.  Sitemizde bu tarihten önce yapılmış olan açıklamalar sosyal medya üzerinden kamuoyuna açık olarak paylaşılmıştır. Sitemizde yer almakta olan 7 Ocak 2020 öncesi tarihli tüm açılamalar aynı zamanda mevcut tarihleriyle kamuoyuna kapalı olan resmî internet sitemize de yüklenmiştir.

Liderimizin tahta önünde yer alan resimleri yaklaşık olarak 10 yıl önceye aittir.

Liderimiz 7.Ocak.2020'ye tam 16 gün kala, uzun yıllar önce belirlediği gibi kurumumuzun 7.Ocak.2020’de ilanı anlamına gelen belgeyi bizzat yazarak tamgaları ile mühürleyip imzaladılar. 10 yıl önce olduğu gibi attığı adımların, fikirlerin yine engelleneceği, daha kapsamlı olarak sansürlenip, daha fazla baskı ve tehditlere maruz kalarak, daha farklı bedeller ödetilebileceği gibi söylentileri ve duyumları kendisine sorduk. Bunlar hakkında ne düşündüğünü kendisi şu şekilde açıkladı.

ALLAH’tan başka hiç kimseden 10 yıl öncede olduğu gibi bu günde çekinmiyoruz.

“ALLAH’tan başka hiç kimseden 10 yıl öncede olduğu gibi bu günde çekinmiyoruz. Zaten çekinmemizi gerektirecek hiç bir neden de yok. Çünkü haklı olduğumuz konu güçlü olduğumuz konudur. Biz 10 yıl önce Türk mutfağı için Babam Zeki GÜLYİYEN’in bana bıraktığı mektubunda olan vasiyetinin sadece bir kısmını ilan edeceğiz. Yaşadığımız zorlukları anlatmaya çalışacağız belki derin detaylarına fazla girmeyebiliriz. Ancak Zeki Gülyiyen'den bize kalmış olan davamızı en detaylı şekilde anlatacağız. Bunu yapmamızı asla istememiş olan muhalifler ve bize düşman kesilenler olduğunun gayet iyi farkındayız.

Ok yaydan bu gün çıkmamıştır.

Ancak ok yaydan bu gün çıkmamıştır. Her şey Zeki GÜLYİYEN’i ellerim ile mezara koyup, üzerine bir avuç toprak attığım gün başlamıştır. O günü orda olanlarda iyi hatırlarlar. Projelerimiz o zamandan belirlenmiştir. Biz sadece o zamandan düşündüğümüz çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz, gerçekleştiriyoruz. Bunları da zamanı gelende ilan ediyoruz. Tabi 10 yıl önce, kafamdaki saçlarım daha gürdü bu gün ise seyreldiler. Biz Türk mutfağı dediğimiz için az sıkıntı yaşamadık, az çile çekmedik. Çok kara kışlar gördük. Ancak baskılara ve tehditlere asla boyun eğmedik.

Hepsini ilk olarak ben göğüsleyeceğim. Hiç kimse çekinmesin tüm sorumluluk sadece bana aittir.

Tabi Eğer yine engellenme teşebbüsleri ve baskıları olursa hepsini ilk olarak ben göğüsleyeceğim. Hiç kimse çekinmesin tüm sorumluluk sadece bana aittir.Ayrıca artık sosyal medya ve haberleşme ağları 10 yıl önceye göre çok daha fazla gelişmiş bir durumda. Herkes her şeyi daha rahat görüp anlayabiliyor. O yüzden davamızı her platformda anlatacağız. Bütün paylaşımlarımız tarihleri ile belli ve çoğu şey zaten ortada görünüyor. Biz 2020’yi Türk mutfağına 10 yıl önceden armağan etmiştik. Bizim için zaten her yıl Türk mutfağına aittir. Biz yaptığımız çalışmalarda hiç bir fani kimseden asla destek beklemedik. Biz ideallerimizi ve başarılarımızı fanilerin desteğine bağlayarak, beklenti içinde olan taraf asla olmadık. Her zaman, her şart altında doğru bildiklerimizi çekinmeden söyledik. Ama köstek olanlarla da çok mücadele ettik, ediyoruz. Yine de her zaman birlik olmak, birlikte Türk mutfağı için çalışmak istedik. Ama maalesef kıskanıldık, engellendik.Bedeller ödedik, ödüyoruz. Çünkü egoları ağır gelenlerin keyfine Türk mutfağı hep kurban edildi. Atalarımız gibi, babam gibi, biz hep birlik dedik. Tek amacımız Türk mutfağı için özgürce haklı fikirlerimizi anlatmaktı. Ama anlatamadık her açıdan engellendik, baskı ve tehditlere maruz kaldık. Yüce Rabbim bu gün ise tüm bu fikirlerimizi daha güçlü olarak, kapsamlı bir şekilde paylaşabilmeyi nasip etti. Mutluyum,gururluyum ve onurluyum. 7.Ocak.2020 Türk mutfağına şimdiden hayırlı olsun. ALLAH UTANDIRMASIN"

 

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

 

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo