< < TÜRK AŞÇILARINA SESLENDİ - Türk Mutfağı Hareketi

TÜRK AŞÇILARINA SESLENDİ

TÜRK AŞÇILARINA SESLENDİ

TÜRK AŞÇILARINA SESLENİŞ KONUŞMASI

Kurucu Başkanımız Sayın Tolgahan Gülyiyen, tüm dünyada Türk mutfağı için çalışmakta olan Türk Aşçılarına sesleniş konuşması gerçekleştirmiştir.

Kendisi, konuşmasını Ankara’dan yapmış olduğunu herkesle birlikte TAFED’in başında bulunan malum zatın trollerinin de bilmesini bilhassa istemiştir.

Dört bölüme ayırmış olduğumuz konuşma içerisinde TAFED başkanlık seçimleri hakkında önemli fikirlerini Türk milletine ve Türk aşçılarına anlatan Sayın Gülyiyen, insanları fikir ve düşüncelerinden ötürü piyasadan silmekle tehdit etmiş olanları ve kendilerine biat etmeyenlerin yazılarının yayınlanmasını engelleyerek onları piyasadan silenleri sektörümüzdeki mafyalar, çeteler olarak nitelendirmiştir.

TAFED Başkan adayı Sayın Tamer Özkan beye de konuşmasının iletilmesini istemiş olan Sayın Tolgahan Gülyiyen, genel kurullarında TAFED Başkan adayından konuşmada yer almış sorularını ve ilgili konuları söz konusu malum zatla birlikte onu destekleyen tüm çevrelere kısaca bile olsa Zeki Gülyiyen için sormak isterler ise, mutlu olacağını ifade etmiştir.

Sayın Tolgahan Gülyiyen, toplum tarafından çok az bilenen ve belli çevrelerce bilinmesine rağmen şimdiye kadar kamuoyu nezdinde hiç değinilmemiş konulara kanıtlarıyla konuşmasında yer vermiştir.

Kurucu Başkanımız Sayın Tolgahan Gülyiyen, daha önceden yazılı olarak değinmiş olduğu çok önemli konulara bu kez Türk aşçılarına sesleniş konuşmasında yer vererek değinmiştir.

Daha önceden isimleri ile yazılı olarak açıklanmış olan ilgili şahıslara doğrudan doğruya neden kendisini 26 Ağustos 2009 tarihinde yazılı mesajlar göndererek piyasadan silmekle tehdit etmiş oldukları ve neden telefonda “Biz Zeki Gülyiyen’i idare ediyorduk. Bir Zeki daha istemiyoruz.” Demiş oldukları da sorulmuştur. Söz konusu çevrelerin daha kaç kişinin hakkını uzun yıllardan beri çeteler gibi gasp ettikleri konusu da meçhul olarak konuşmada yer almıştır.

50 dakikalık konuşmasının tamamında Türk mutfağının ve Türk aşçılarının geleceği için çok önemli konulara da değinmiş olan Kurucu Başkanımız Sayın Tolgahan Gülyiyen, TAFED’i uzun yıllardan beri yönetenlerin geçmişten günümüze kadar yapmış oldukları hukuksuz eylemlerine yönelik olarak eldeki kanıtlara dayanan veriler ışığında: “Sizler illegal bir suç örgütü müsünüz? Çete misiniz? Mafya mısınız? Yoksa hukuk çerçevesinde faaliyet göstermekte olan bir Aşçılık federasyonunun yöneticileri misiniz?” sorusunu da sormuştur.

Türk aşçılarına yönelik olarak yapılmış olan konuşma, tüm dünyada Türk mutfağı adına çalışmakta olanlar için önemli birçok konunun özeti niteliğindedir. Kurucu Başkanımızın bu konuşmasını kulaklıklarınızı takarak dinlemenizi önererek sizlerle paylaşıyoruz.

Konuşmayı izlemek için: Lütfen Buraya Tıklayınız

Konuşma metnini yazılı olarak indirmek için: Lütfen Buraya Tıklayınız

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo