TÜRKİYE'NİN BAŞKENTİ ANKARA'DAN SESLENDİ - Türk Mutfağı Hareketi

TÜRKİYE'NİN BAŞKENTİ ANKARA'DAN SESLENDİ

TÜRKİYE'NİN BAŞKENTİ ANKARA'DAN SESLENDİ

OKYANUS ÖTESİNDEN MESAJ VERİYOR DEMİŞ OLANLARA; TÜRKİYE'NİN BAŞKENTİ ANKARA'DAN SESLENDİ

 Kurucu başkanımız Sayın Tolgahan Gülyiyen gündemimize dair konular ile ilgili bir yazı kaleme aldı ve yazısını şu sözlerle bitirdi: "Ben milli mücadelemizin merkezi olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Türk milletinin karargâhını kurmuş olduğu Ankara’dayım. Bunu herkesin yanı sıra özellikle okyanus ötesinden mesaj veriyor demiş olan karakter özürlü kişiliksizlere böyle de iletebilirsiniz."

Kaleme almış olduğu yazı içerisinde Türkiye Aşçılar Federasyonunun bir yetkilisinin baskıcı ve fişlemeye yönelik mesajları için, "faşizan bir anlayışın ürünleri" değerlendirmesini yapmış olan Sayın Tolgahan Gülyiyen yazısında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Aşçılar Federasyonunun başkanlığı için desteklediğiniz malum zat lehine onu etiketleyerek sosyal medya paylaşımları yapmaları için insanlara, üyelerinize, Türk kadınlarına baskı yaptırtıyormuşsunuz. Paylaşımları yapmayacak olanların not edilmesini bile yetkilendirdiydiniz kişi yazılı olarak ifade edebilmiş. Kadınlarımızın başına seçilmeden atadığınız söz konusu o kişi, terbiyesizce ve edepsizce telefon konuşmaları yapıp insanlara üstü kapalı baskılar hatta tehditler yapıyormuş. Böyle bir cüreti kimden veya kimlerden aldığı herkesin malumudur. O insanlardan oy talebinde bile bulunmamış olan TAFED Başkan adayı Sayın Tamer Özkan’ı sosyal medyada takipten çıkmalarını, paylaşımlarını beğenmemelerini bile telefonda yetki verdikleriniz aracılığı ile kadınlarımıza iletiyormuşsunuz. Bunları yaptırdığınız kişiye veya kişilere taktığınız hanımağa gibi bir lakap falan da var mı?”

Sayın Tolgahan Gülyiyen yazısının devamında “Sizler ile bizler arasında çok büyük farklar var. Bu konuyla ilgili olarak En bariz farklardan biri şudur: Sizler faşizan tutumlar ile insanlara yapmak istediklerinizi dayatırsınız. Bizler ise onlara düşünmelerini ve okumalarını öneririz. Bizler insanlara okuyup düşünmelerini ve hür iradeleriyle paylaştıklarımızı arkadaşları ile paylaşmak isterse o zaman paylaşmalarını söyleriz. Sizler ise faşist tutumlarla desteklediklerinizi ve onlarla ilgili istediğiniz içerikleri sorgulama yapmaksızın, okumadan düşünmeden insanlara paylaşmaları için baskılar yapıp birde bu paylaşımları yapmayacak olanları not almalarını istersiniz. İnsanları bu şekilde zoraki olarak baskılayarak dediklerinizi yapmayanları fişlemek tam anlamıyla faşistçe işlenen bir insanlık suçudur.” Dedi

Kurucu Başkanımızın gündeme dair kaleme almış olduğu yazının tamamını okumak için: Lütfen Buraya Tıklayınız

Yazıyı PDF olarak indirmek için: Lütfen Buraya Tıklayınız

Yazıyı sesli olarak dinlemek için: Lütfen Buraya Tıklayınız 

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo