< < TMDH, KAMUOYU NEZDİNDE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTUR - Türk Mutfağı Hareketi

TMDH, KAMUOYU NEZDİNDE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTUR

TMDH, KAMUOYU NEZDİNDE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTUR

KAMUOYU NEZDİNDE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUZ

Konu kişilerden önce kamu vicdanını, kamuyu ve Türk mutfak kültürü için çalışan bütün kurumları ilgilendiren bir meseledir. Bu yüzden TMDH, konunun yetkili olabilecek olan kurumlarca kamu davası olarak ele alınması gerektiğini savunmaktadır.

Kurucu Başkanımız Sayın Tolgahan Gülyiyen, konuyu şahıslar üstü bir konu olarak görmekte ve suç duyurusu metni içerisinde yer alan tüm meseleleri şahıslardan öte kamuyu ilgilendiren konular olarak değerlendirmektedir.

Kamuoyu nezdinde suç duyurusu olarak yayınlamış olduğumuz metin içerisinde yer alan konuların herkesi yakından ilgilendirmekte olan bir kamu meselesi olduğunu düşünmekteyiz. Bu yüzden TMDH, ilgili suç duyurusunu toplumsal haberleşme kanalları ile kamuoyu nezdinde kamu vicdanına, yetkili makamlara ve savcılara çağrıda bulunarak yapmaktadır.

Yetkili makamlarca kamu davası olarak ele alınabilecek olan meselelerle ilgili ise; resmî internet sitemizde yayınlanmış tüm delilleri yetkili tüm makamların ve savcıların dikkatine sunmaktayız.

TMDH, edinmiş olduğu misyonlarının bir gereği olarak suç örgütü hakkında ulaşabildiği delilleri toplamış ve iddialarını bir metin halinde yazarak sorumluluğunun gereğini yerine getirmiştir. TMDH, bu suç duyurusu metnini Türkiye’nin başkenti Ankara’dan yayınlamıştır.

Sayın Tolgahan Gülyiyen’in şahsına yönelik olarak herhangi mecrada veya sosyal medya platformlarında bir suç unsuruna henüz rastlanmamıştır. Kurucu Başkanımızın şahsını ilgilendiren bir konuda hakaret veya suç unsurunun tespit edilmesi halinde, sayın Tolgahan Gülyiyen doğrudan doğruya yetkili makamlar nezdinde bizzat veya avukatlar vasıtası ile dilekçesini vererek şahsına karşı asılsız şekilde isnat edilmek istenen iftira veya olası hakaretler ile ilgi Türkiye’den suç duyurusunda bulunacaktır.

TMDH, Zeki Açıköz, Mehmet Yalçınkaya, Rafet İnce, Mustafa Erol, Gökmen Sözen, Özkan Altıntaş, Ahmet Engin Çetin hakkında kamuoyu nezdinde yetkili makamların ve savcıların dikkate alarak değerlendirmesi için suç duyurusunda bulunmaktadır.

Sitemizin duyurular bölümünde yayınlanmış olan suç duyurusu metnini PDF olarak indirmek için: Lütfen Buraya Tıklayınız

Kamuoyuna Saygıyla Arz Edilir

TMDH_4.jpeg

ARŞİV-1

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo