HER ZAMAN KENDİM VE İDEALLERİM İÇİN ÇALIŞTIM - Türk Mutfağı Hareketi

HER ZAMAN KENDİM VE İDEALLERİM İÇİN ÇALIŞTIM

 

Bilgi: Resmî internet sitemizin kamuoyuna açılış tarihi, TMDH'nin ilan tarihi olan 7 Ocak 2020'dir.  Sitemizde bu tarihten önce yapılmış olan açıklamalar sosyal medya üzerinden kamuoyuna açık olarak paylaşılmıştır. Sitemizde yer almakta olan 7 Ocak 2020 öncesi tarihli tüm açılamalar aynı zamanda mevcut tarihleriyle kamuoyuna kapalı olan resmî internet sitemize de yüklenmiştir.

HER ZAMAN KENDİM VE İDEALLERİM İÇİN ÇALIŞTIM

 

Liderimiz  "ben her zaman çalıştığım her yerde sadece kendim ve ideallerim için çalıştım, çalışmaktayım…" düşüncesini paylaşmıştır..

Bunu herkesin daha iyi anlaması açısından bu gün detaylı olarak açıklıyoruz.

 Sayın Tolgahan Gülyiyen atalarından miras kalan ideallerini hiç bir kurumla veya tanınmış şeflerle asla hiçbir zaman bir tutmamıştır, tutmamaktadır. Kati suretle ideallerini bunlarla ön plana çıkartmaktan ziyade her zaman kendi adıyla, kendi olarak ön planda yer almayı yeğlemektedirler. Nitekim tüm kariyeri boyunca bu anlayış ile kim olduğunun farkında olarak hareket etmişlerdir. Çünkü herkes tarafından da iyi bilindiği gibi kendisi zaten başlı başına bir değer olan Zeki Gülyiyen’in oğullarıdır.

Ayrıca atalarından gelen ve onlardan devir aldığı bu bayrağın yüksek ideallerine böyle bir konumlandırmayı asla uygun görmemektedir. Yani başkalarının kahramanlarıyla veya başka kurum ve kişiler ile özleştirilmiş olarak ön plana onların adıyla çıkmayı asla doğru bulmamaktadır.

Özellikle kamuoyunun ve bu mesleği gelecekte yapmak isteyen gençlerin; Sayın Tolgahan Gülyiyen'in ideallerini ve TMDH’yi daha iyi anlaması açısından bunun çok önemli olduğuna inanmaktayız. Liderimiz ve biz güçlü bir şekilde zaten başlı başına tarihi bir değer olan isimlerimizi, kendi öz değerlerimizi başkalarının kahramanları ile özleştirmekten ziyade kendi ideallerimizle özleşmiş olarak ön planda olmayı daha önemli ve daha kıymetli görmekteyiz. Bu yüzden elimizden geldiğince de çok uzun yıllara ve bir tarihe dayanan kimliğimizi kendi öz değerlerimize bağlı olarak ön planda tutmaya gayret etmekteyiz. Elbetteki uzun yıllardır yabancı bir çok farklı kişi ile bir arada çalışan ve çalışmakta olan Liderimiz, Şefimiz Sayın Tolgahan Gülyiyen'in yanında kim olursa olsun, kendisi asla özenen konumda olmamıştır. Kendileri daha çok yabancı şefleri Türk mutfağına her manada özendirmiştir. Her manada Türk mutfak kültürünü tanıtarak onlara bir Türk şefi gibi düşünebilmeyi ve pişirmeyi öğretmiştir, öğretmektedir. Yanında kim olursa olsun kendisinin bu duruşu ilgili resimlerdende gayet iyi anlaşılmaktadır ve anlaşılacaktır.

 

25593901_2028151097470421_8278234466841105503_n.jpg  11090876_1582212445397624_3763704317422351818_o.jpg  

 

TÜRK MUTFAĞI DİRİLİŞ HAREKETİ

tmdh_logA.png

 

 

 

 

 

 

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo