SİRK MEDYALARININ RÖPORTAJ İSTEKLERİNE NEDEN CEVAPSIZ KALINDI - Türk Mutfağı Hareketi

SİRK MEDYALARININ RÖPORTAJ İSTEKLERİNE NEDEN CEVAPSIZ KALINDI

SİRK MEDYALARININ RÖPORTAJ İSTEKLERİNE NEDEN CEVAPSIZ KALINDI

SİRK MEDYALARININ RÖPORTAJ İSTEKLERİNE CEVAPSIZ KALMA POLİTİKAMIZ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Sirk gösterileri halkımız tarafından ilgi ile izleniyor ve takip ediliyor olabilir. Ancak sirk sahiplerinin medyalarından, dergilerinden gelebilen olası taleplere asla cevap verilmemektedir.

İlgili kapsamda değerlendirilebilecek olan çevrelerden gelebilen röportaj ya da çekim talepleri ise tarafımızdan her zaman cevapsız bırakılmaktadır.

Resmî internet sitemizde sektöre dair delilleriyle paylaşılmış birçok konuda içerik bulunduğunu tüm çevrelere bir kez daha hatırlatmak isteriz. Basın, gazeteci veya medya olmanın bir sorumluluğu çerçevesinde hareket etmek isteyen herkes resmî internet sitemizdeki söz konusu içerikleri delilleriyle birlikte kaynak göstererek paylaşabilir.

Topluma ve Türk aşçılık camiasına karşı bu konularda bir sorumluluklarının olduğunu hatırlayan medya organlarının var olduğuna ve talep edilen röportaj çekimleri sırasında Sayın Tolgahan Gülyiyen’in geçmişten günümüze kadar yaptığı çalışmalarla birlikte yazmış olduğu yazılarla bütünleşebilecek olan olası konuşmalarının sansürlenmeden yayınlanacağına tam kanaat getirdiğimiz vakit, ilgili çevrelerin röportaj ya da çekim taleplerine cevap verilebilir.

Sektördeki gerçekleri iyi bilen ancak sorumluluklarını yerine getirmeyen ve toplumu yanıltan içeriklere imza atabilen sirk medyalarına, takipçi kitlesi ne olursa olsun, tarafımızdan herhangi bir cevap verilmeyecektir.

Türk Mutfağı Hareketi'nin ve Dünya Türk Mutfağı Akademisi’nin Kurucu Başkanı olan Sayın Tolgahan Zeki Gülyiyen, çoğunluğun aksine milyonlarca kişi tarafından izlenebilen sirk medyasında yer alanlardan biri asla olmayacaktır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Türk Mutfağı Hareketi Sözcüsü

Ramazan Çolak

sözcü.jpeg

İLGİLİ OLABİLECEK ARŞİV BAĞLANTILARI

ARŞİV-1: ACUN ILICALI'NIN SAHİBİ OLDUĞU MEDYAYA ASLA CEVAP VERİLMEMESİ HAKKINDA

ARŞİV-2: RÖPORTAJ TEKLİFİNİ REDDETTİ - 2019

logologo3wtca1logo tolgahanzg logo